top of page

Brochures

Door ons uitgebreid assortiment kunnen wij niet alle producten op onze site plaatsen.

Hier vindt u onze brochures van partners waar wij mee samenwerken. Alle producten uit deze brochures zijn verkrijgbaar bij ons.

Indien u een product wenst te bestellen, of een prijs wenst te weten, gelieve het artikelnummer door te geven aub.

Brochure BJP

Alles voor de horeca!

BJP 2023-2024

Alles voor de horeca

Professionele non-food horeca artikelen, zoals tafel-, keukengerei, restaurant, bar en hotel benodigdheden, keukenmeubilair en intern transport, indoor en outdoor meubilair, apparatuur, disposables en schoonmaakartikelen, koelingen en vriezers, kleding en werkschoenen en reserveonderdelen.
Het uitgebreide assortiment wordt continue verbeterd om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de professionele gebruiker.

Brochures Duni

Duni Servetten - Duni Led - Duni Tafelaankleding

Duni TT 2024

Tafelaankleding

Duni producten worden hoofdzakelijk in de hotel-, restaurant-, catering- en zorgsector geleverd. Het productaanbod richt zich op speciale concepten voor tafelaankleding, waarbij servetten, tafelkleden, kaarsen, Led verlichting en kandelaars op elkaar zijn afgestemd. Het gehele aanbod is ontworpen om een duurzame goodfoodmood te creëren, waarin hun jarenlange specialisatie in materialen en ergonomisch design duidelijk zichtbaar is. Duni voegt waarde toe overal waar mensen eten en drinken bereiden, opdienen en ervan genieten.

Duni Led Verlichting - Led Kaarsen

Duni LED Verlichting

Duni Led kaarsen en Led Verlichting
 

Het creëren van de perfecte sfeer was nog nooit zo eenvoudig. Ontdek ons ruim assortiment leds voor optimale veiligheid, kwaliteit, gemak en maximale gezelligheid. De hoogwaardige LED's van Duni zijn ontworpen voor professionals en zijn oplaadbaar, energie- en kostenbesparend. Een perfect afvalvrij alternatief voor theelichten, waarmee u tijd bespaart. Met ons uitgebreid assortiment kandelaars creëert u uw eigen GoodFoodMood.

Verlicht de wereld op uw eigen manier!

Duni Collectie 2024 - Lente - Zomer

Duni Lente-Zomer 2024

Lente - Zomer collectie
 

Maak je klaar om onvergetelijke momenten met lekker eten in een geweldige sfeer te creëren! Creëer samen met ons de perfecte setting, waardoor elke maaltijd een feest wordt. Als de seizoenen wisselen, verandert ook onze wens om weer een nieuwe, frisse energie en schoonheid aan te brengen in onze omgeving. Wij presenteren een boeiende reeks dessins en accessoires voor de lente en zomer van 2024, die je uitnodigen om je omgeving te transformeren in een oase van stijl, comfort en inspiratie.

Duni producten voor de zorg!

Duni Zorg

Verzorgingshuizen 2024
 

Kleurrijke servetten, opvallende tafellakens en fraaie sfeerverlichting zorgen ervoor dat maaltijden net dat beetje extra krijgen.
Dat heeft een positief effect op de eetlust en het algehele welzijn van ouderen: wie goed gehumeurd is, eet graag.
En wie graag eet, voelt zich beter.

Of het nu gaat om een servet of een tafellaken – op dit gebied geldt ‘durf kleur en dessin te kiezen’. Als het gezichtsvermogen met de leeftijd afneemt, genieten bewoners van contrastrijke, intense kleuren die verkwikkend en stimulerend zijn en zelfs
herinneringen oproepen.

Duni Biopak - Maaltijdverpakkingen

Duni Biopak 2024

Maaltijdverpakkingen

BioPak biedt hoogwaardige en milieubewuste to-go producten, van kommen en borden, koffiebekers en bekers voor koude dranken, tot papieren rietjes, houten bestek en papieren tassen. Wij combineren innovatief materiaalontwerp met een verantwoord bedrijfsmodel om een echt regeneratief merk te creëren, een merk dat producten maakt die even veilig en gezond zijn voor de mens als voor het milieu.

Duni Duniform - Sealbare Verpakkingen

Duni Duniform 2024

Sealbare Verpakkingen

Het Duniform®-concept is de perfecte totaaloplossing voor gesealde maaltijden, wanneer hygiëne, praktisch werken, kwaliteit en duurzaamheid belangrijk voor je zijn. Combineer kwalitatieve sealmachines, trays in verschillende vormen en maten, sealfolies met optimale functionaliteit en transportoplossingen. Dit concept biedt alle flexibiliteit en gemak die je nodig hebt.

Duni - Foodservice

Duni Foodservice 2024

Verpakkingsconcepten

Door de toegenomen aandacht voor
hygiëne, is het goed om te weten dat er praktische oplossingen beschikbaar zijn
om u te helpen uw gerechten, dranken en klanten te beschermen.
Of het nu gaat om take away of home delivery als core business of wanneer u dit wellicht nu overweegt als alternatief... wij hebben alvast een aantal suggesties die u zouden kunnen helpen.

Brochure Pavelinni

Lederen Tafellopers

Pavelinni 2024

Lederlook producten

In uw restaurant of huiskamer wilt u uw gasten een ontspannende tijd geven met uitstekend eten en een perfecte service. Om dit mogelijk te maken is de juiste horeca uitrusting cruciaal. Kies uit vele unieke producten – eco-leren placemats, schorten voor zaalpersoneel of leren keukenschorten, duurzame tafellopers of broodmandjes in de meest verrassende materialen.

Brochure Werner & Mertz

Werner & Mertz - Tana Professional - Green Care Professional - Schoonmaakproducten

Onze probleemoplosser voor elk doel!

Tana Professional heeft een lange geschiedenis van gedocumenteerde klanttevredenheid en producten van hoge kwaliteit. Tana is al meer dan 50 jaar ons bewezen schoonmaakmerk.
Voor speciale reinigings- en verzorgingsproducten of desinfectiemiddelen komt de probleemoplosser Tana Professional tegemoet aan de behoeften van elke sector en zorgt voor langdurig waardebehoud.
Het garanderen van een goede hygiëne is belangrijker dan ooit in openbare ruimtes, kantoren, winkel- en bedrijfsruimten, hotels en restaurants.
Met Tana Professional bieden wij u perfecte bescherming voor elke ruimte.

Werner & Mertz 2024

Brochure Tork

De oplossing voor professionele hygiëne!

Ons assortiment van dispensers, vullingen en diensten is ontworpen om aan de specifieke wensen voor sanitaire ruimtes, industriële omgevingen, keukens en restaurants te voldoen. Zo kunt u verdergaan met zaken die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf.
Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horecasector, de gezondheidssector alsook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa geworden.

Tork Producten

Tork 2023-2024

bottom of page