top of page

Brochures

Door ons uitgebreid assortiment kunnen wij niet alle producten op onze site plaatsen.

Hier vindt u onze brochures van partners waar wij mee samenwerken. Alle producten uit deze brochures zijn verkrijgbaar bij ons.

Indien u een product wenst te bestellen, of een prijs wenst te weten, gelieve het artikelnummer door te geven aub.

Brochure BJP

Professionele non-food horeca producten

BJP 2023-2024

Alles voor de horeca

Professionele non-food horeca artikelen, zoals tafel-, keukengerei, restaurant, bar en hotel benodigdheden, keukenmeubilair en intern transport, indoor en outdoor meubilair, apparatuur, disposables en schoonmaakartikelen, koelingen en vriezers, kleding en werkschoenen en reserveonderdelen.
Het uitgebreide assortiment wordt continue verbeterd om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de professionele gebruiker.

Brochures Duni

Duni - BJP-Groep

Duni TT 2023

Tafelaankleding

Duni producten worden hoofdzakelijk in de hotel-, restaurant-, catering- en zorgsector geleverd. Het productaanbod richt zich op speciale concepten voor tafelaankleding, waarbij servetten, tafelkleden, kaarsen en kandelaars op elkaar zijn afgestemd.
Het gehele aanbod is ontworpen om een duurzame goodfoodmood te creëren, waarin hun jarenlange specialisatie in materialen en ergonomisch design duidelijk zichtbaar is.
Duni voegt waarde toe overal waar mensen eten en drinken bereiden, opdienen en ervan genieten.

Duni Servetten Herfst- en Wintercollectie

Duni Herfst-Winter 2023

Herfst - Winter collectie
 

Als het buiten guur weer is, zorgt een fraai gedecoreerde tafel met elegante motieven voor geborgenheid.

Geef uw interieur een betoverende, warme sfeer met onze nieuwe herst- en wintercollectie.

Duni Herfst- en Kerstcollectie

Duni Zorg 2023

Herfst - Winter collectie
 

De dagen korten en de grijze lucht zorgt soms voor een sombere stemming.

Met licht en kleur maakt u het binnen

extra gezellig voor uw bewoners.
Als expert op het gebied van

goodfoodmood hebben wij tal van
leuke ideeën voor u!

Duni - Biopak - Horeca Verpakkingen

Duni Biopak 2023

Duurzaam ontworpen verpakkingen

Bij BioPak zien wij het als onze missie om de meest duurzame verpakkingen op de markt te produceren. Als nieuw onderdeel van Duni Group willen wij verpakkingsoplossingen promoten die zijn gemaakt van snel hernieuwbare, plantaardige of gerecycleerde grondstoffen. En net als wij, willen de bedrijven waarmee we werken het milieu behouden en beschermen voor huidige en toekomstige generaties.

Duniform Sealbare Verpakkingen

Duni Duniform 2023

Sealbare Verpakkingen

Het Duniform®-concept is de perfecte totaaloplossing voor gesealde maaltijden, wanneer hygiëne, praktisch werken, kwaliteit en duurzaamheid belangrijk voor je zijn. Combineer kwalitatieve sealmachines, trays in verschillende vormen en maten, sealfolies met optimale functionaliteit en transportoplossingen. Dit concept biedt alle flexibiliteit en gemak die je nodig hebt.

Duni Verpakkingen

Duni Foodservice 2023

Verpakkingsconcepten

Door de toegenomen aandacht voor
hygiëne, is het goed om te weten dat er praktische oplossingen beschikbaar zijn
om u te helpen uw gerechten, dranken en klanten te beschermen.
Of het nu gaat om take away of home delivery als core business of wanneer u dit wellicht nu overweegt als alternatief... wij hebben alvast een aantal suggesties die u zouden kunnen helpen.

Brochure Pavelinni

V_Pavelinni_edited_edited.jpg

Pavelinni 2024

Lederlook producten

In uw restaurant of huiskamer wilt u uw gasten een ontspannende tijd geven met uitstekend eten en een perfecte service. Om dit mogelijk te maken is de juiste horeca uitrusting cruciaal. Kies uit vele unieke producten – eco-leren placemats, schorten voor zaalpersoneel of leren keukenschorten, duurzame tafellopers of broodmandjes in de meest verrassende materialen.

Brochure Imagilights

Led Verlichting

Het Belgische bedrijf IMAGILIGHTS® produceert oplaadbare draadloze verlichting voor indoor-, outdoor– en pool-gebruik.
Met hun LED technologie zijn ze het meest duurzame alternatief tegenover traditionele verlichtingssystemen.
Al de producten worden uitvoerig getest alvorens ze op de markt verschijnen. Extreme weersomstandigheden worden nagebootst door de verlichting in gespecialiseerde machines te plaatsen.
Ze imiteren bv. de hitte van de woestijn, de koude van de Noordpool of ze plaatsen de producten in ruimtes met hoge en lage vochtigheidsomstandigheden.
Deze tests garanderen de hoogwaardige kwaliteit van hun producten.

Imagilights 2023

Imagilights 2023

Brochure Werner & Mertz

Werner & Mertz - Tana Professional - Green Care Professional - Schoonmaakproducten

Werner & Mertz 2023

Onze probleemoplosser voor elk doel!

Tana Professional heeft een lange geschiedenis van gedocumenteerde klanttevredenheid en producten van hoge kwaliteit. Tana is al meer dan 50 jaar ons bewezen schoonmaakmerk.
Voor speciale reinigings- en verzorgingsproducten of desinfectiemiddelen komt de probleemoplosser Tana Professional tegemoet aan de behoeften van elke sector en zorgt voor langdurig waardebehoud.
Het garanderen van een goede hygiëne is belangrijker dan ooit in openbare ruimtes, kantoren, winkel- en bedrijfsruimten, hotels en restaurants.
Met Tana Professional bieden wij u perfecte bescherming voor elke ruimte.

Brochure Tork

De oplossing voor professionele hygiëne!

Ons assortiment van dispensers, vullingen en diensten is ontworpen om aan de specifieke wensen voor sanitaire ruimtes, industriële omgevingen, keukens en restaurants te voldoen. Zo kunt u verdergaan met zaken die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf.
Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horecasector, de gezondheidssector alsook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider in Europa geworden.

Tork Producten

Tork 2023

bottom of page