Brochures

Door ons uitgebreid assortiment kunnen wij niet alle producten op onze site plaatsen.

Hier vindt u onze brochures van partners waar wij mee samenwerken. Alle producten uit deze brochures zijn verkrijgbaar bij ons.

Indien u een product wenst te bestellen, of een prijs wenst te weten, gelieve het artikelnummer door te geven aub.

Brochure BJP

GN_2022_2023.jpg

BJP 2022-2023

Alles voor de horeca

Professionele non-food horeca artikelen, zoals tafel-, keukengerei, restaurant, bar en hotel benodigdheden, keukenmeubilair en intern transport, indoor en outdoor meubilair, apparatuur, disposables en schoonmaakartikelen, koelingen en vriezers, kleding en werkschoenen en reserveonderdelen.
Het uitgebreide assortiment wordt continue verbeterd om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de professionele gebruiker.

Brochures Duni

Duni Collectie 2022

Duni TT 2022

Tafelaankleding

Duni producten worden hoofdzakelijk in de hotel-, restaurant-, catering- en zorgsector geleverd. Het productaanbod richt zich op speciale concepten voor tafelaankleding, waarbij servetten, tafelkleden, kaarsen en kandelaars op elkaar zijn afgestemd.
Het gehele aanbod is ontworpen om een duurzame goodfoodmood te creëren, waarin hun jarenlange specialisatie in materialen en ergonomisch design duidelijk zichtbaar is.
Duni voegt waarde toe overal waar mensen eten en drinken bereiden, opdienen en ervan genieten.

Duni Lente-Zomer Collectie 2022

Duni Lente-Zomer 2022

Lente - Zomer collectie
 

Lekker eten, perfecte sfeer in het juiste gezelschap.

Dat is de boodschap voor het voorjaar en de zomer van 2022! 

Samen genieten met vrienden of familie.

Duni Lente-Zomer Zorg 2022.jpg

Duni Zorg 2022

Lente - Zomer collectie
 

De zon schijnt, de dagen worden weer langer , de mens bloeit volledig open. Het eerste zachte groen verschijnt weer aan de bomen.

Doe zoals de natuur en breng frisse voorjaarskleuren op uw tafel.

Met vrolijke bloemendessins en leuke, nieuwe dessins verandert u in een handomdraai de sfeer aan tafel.

 

Dat zorgt gewoon voor een extra goed humeur.

BJP - Duni - Biopak

Duni Biopak 2022

Duurzaam ontworpen verpakkingen

Bij BioPak zien wij het als onze missie om de meest duurzame verpakkingen op de markt te produceren. Als nieuw onderdeel van Duni Group willen wij verpakkingsoplossingen promoten die zijn gemaakt van snel hernieuwbare, plantaardige of gerecyclede grondstoffen. En net als wij willen de bedrijven waarmee we werken het milieu behouden en beschermen voor huidige en toekomstige generaties.

BJP - Duni - Foodservice - 2022

Duni Foodservice 2022

Creatieve verpakkingen

Creatieve verpakkingen en take-away oplossingen voor professionals. Ons gehele aanbod is ontworpen om een duurzame goodfoodmood te creëren. Onze jarenlange specialisatie in materialen en ergonomische designs komt daarin duidelijk naar voren. Duni voegt waarde toe overal waar mensen eten en drinken bereiden, opdienen en ervan genieten.

BJP - Duni - Duniform - 2022

Duni Duniform 2022

Sealbare Verpakkingen

Het Duniform®-concept is de perfecte totaaloplossing voor gesealde maaltijden, wanneer hygiëne, praktisch werken, kwaliteit en duurzaamheid belangrijk voor je zijn. Combineer kwalitatieve sealmachines, trays in verschillende vormen en maten, sealfolies met optimale functionaliteit en transportoplossingen. Dit concept biedt alle flexibiliteit en gemak die je nodig hebt.

BJP - Duni - Retail - 2022

Duni Retail 2022

For family & friends

Weldra mogen we weer feesten!
Breng kleur en sfeer op uw tafels met Duni. Bekijk ons consumenten assortiment en ontdek talloze Duni producten die u het leven gemakkelijk kunnen maken: rollen, cocktailservetten, bestekken, …
Kortom een waaier aan mogelijkheden!

BJP - Duni - Retail - Pasen

Duni Retail Pasen 2022

Pasen is in aantocht

Ben jij al helemaal klaar voor het paasdiner?

Onze nieuwe paasdecors brengen u in een magische wereld.

Ontdek hier de laatste paastrends voor 2022.

Brochure Pavelinni

BJP - Pavelinni - 2022

Pavelinni 2022

Lederlook producten

In uw restaurant of huiskamer wilt u uw gasten een ontspannende tijd geven met uitstekend eten en een perfecte service. Om dit mogelijk te maken is de juiste horeca uitrusting cruciaal. Kies uit vele unieke producten – eco-leren placemats, schorten voor zaalpersoneel of leren keukenschorten, duurzame tafellopers of broodmandjes in de meest verrassende materialen.

Brochure Imagilights

BJP - Imagilights 2022

Imagilights 2022

Led Verlichting

Het Belgische bedrijf IMAGILIGHTS® produceert oplaadbare draadloze verlichting voor indoor-, outdoor– en pool-gebruik.
Met hun LED technologie zijn ze het meest duurzame alternatief tegenover traditionele verlichtingssystemen.
Al de producten worden uitvoerig getest alvorens ze op de markt verschijnen. Extreme weersomstandigheden worden nagebootst door de verlichting in gespecialiseerde machines te plaatsen.
Ze imiteren bv. de hitte van de woestijn, de koude van de Noordpool of ze plaatsen de producten in ruimtes met hoge en lage vochtigheidsomstandigheden.
Deze tests garanderen de hoogwaardige kwaliteit van hun producten.