Brochures

Door ons uitgebreid assortiment kunnen wij niet alle producten op onze site plaatsen.

Hier vindt u onze brochures van partners waar wij mee samenwerken. Alle producten uit deze brochures zijn verkrijgbaar bij ons.

Indien u een product wenst te bestellen, of een prijs wenst te weten, gelieve het artikelnummer door te geven aub.

Brochure BJP

BJP_GN_2020_2021.jpg

BJP 2021

Alles voor de horeca

Professionele non-food horeca artikelen, zoals tafel-, keukengerei, restaurant, bar en hotel benodigdheden, keukenmeubilair en intern transport, indoor en outdoor meubilair, apparatuur, disposables en schoonmaakartikelen, koelingen en vriezers, kleding en werkschoenen en reserveonderdelen.

Het uitgebreide assortiment wordt continue verbeterd om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de professionele gebruiker.

Brochures Duni

Duni_TT_2021.jpg

Duni TT 2021

Tafelaankleding

Duni producten worden hoofdzakelijk in de hotel-, restaurant-, catering- en zorgsector geleverd. Het productaanbod richt zich op speciale concepten voor tafelaankleding, waarbij servetten, tafelkleden, kaarsen en kandelaars op elkaar zijn afgestemd.

Duni_CareHome_2021.jpg

Duni Zorg 2021

Lente - Zomer collectie
 

Creëer makkelijk uw eigen goodfoodmood voor elk seizoen met de Duni collectie. Deze bestaat uit een uitgebreid gamma lente- en zomerdessins, gecombineerd met een breed assortiment bijpassende unikleuren.

Duni_Hospitality_2021.jpg

Duni Hospitality 2021

Lente - Zomer collectie
 

Creëer makkelijk uw eigen goodfoodmood voor elk seizoen met de Duni collectie. Deze bestaat uit een uitgebreid gamma lente- en zomerdessins, gecombineerd met een breed assortiment bijpassende unikleuren.

Duni_Ontbijten_2021_Pagina_1.jpg

Duni Ontbijt

Veilig ontbijten

De laatste jaren wordt het ontbijt steeds vaker genoemd in de reviews van een hotelverblijf, Sinds de corona-uitbraak is
hier ook hygiëne bij gekomen. Beleving en praktisch werken in restaurants en hotels is van belang . Wij geven u alvast
enkele handvaten voor de toekomst.

Duni_Sealable_Sacchetto_2021.jpg

Duni Sealable Sacchetto

Altijd schoon en hygiënisch
 

Maak van ‘schijnveiligheid’ nu juist herkenbare veiligheid; dit afsluitbare bestekzakje is de ideale oplossing. Altijd schoon en hygiënisch. Uw gasten kunnen
ervan op aan dat bestek en servet altijd schoon en hygiënisch zijn. De perfecte
oplossing voor deze toch bijzondere tijden…

Duni_Terras_2021_Pagina_2.jpg

Duni Terras

Een veilige terras
 

Het belang van hygiëne op de terrassen is
nog nooit zo’n hot topic geweest! Geef uw
gasten een welkom gevoel met maximale
bescherming en veiligheid. Maak kennis met ons Duni outdoor-assortiment boordevol praktische, hygiënische en tijdbesparende
oplossingen.

Duni_MS_2021.jpg

Duni MS 2021

Take Away verpakkingen

Welke afhaalmaaltijden of -dranken u ook wilt aanbieden, wij hebben er een kwalitatief hoogwaardige, duurzame verpakkingsoplossing voor. Ons aanbod bestaat uit boxen, bowls, borden en bestek voor eenmalig gebruik voor elke warme of koude maaltijd. 

Duni_EE_2021.jpg

Duni Biopak 2021

Duurzaam ontworpen verpakkingen

Bij BioPak zien wij het als onze missie om de meest duurzame verpakkingen op de markt te produceren. Als nieuw onderdeel van Duni Group willen wij verpakkingsoplossingen promoten die zijn gemaakt van snel hernieuwbare, plantaardige of gerecyclede grondstoffen. En net als wij willen de bedrijven waarmee we werken het milieu behouden en beschermen voor huidige en toekomstige generaties.

Duni_Plastic_Ban_2021.jpg

Duni Plastic Ban

Duurzame Take Away verpakkingen

Op 3 juli 2021 gaat de nieuwe wetgeving in voor Single Used Plastics (SUP). Wij merken dat hier veel onduidelijkheid over is. In deze folder geven wij je wat meer informatie. Vanaf 3 juli 2021 geldt er een verbod op: plastic rietjes, plastic bestek en plastic borden.

Brochure Tork

Tork_2020_2021.jpg

Tork 2021

Alles voor hygiëne
 

Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging voor de horecasector, de gezondheidssector en ook voor voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sector. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Door ervaring op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid
is Tork marktleider in Europa geworden.

Brochure Werner & Mertz

WM_2018_2021.jpg

Werner & Mertz

Alle schoonmaakmiddelen 

Werner & Mertz is de pionier in duurzame en efficiënte schoonmaak- en reinigingsproducten voor sectoren zoals schoonmaakdienstverlening, voeding, gezondheidszorg, horeca en voedselverwerking. Tana PROFESSIONAL en Green Care PROFESSIONAL zijn de twee belangrijkste Europese merken van de Professional-afdeling.

WM_GreenCare.jpg

Werner & Mertz

Green Care schoonmaakproducten

Wanneer je op zoek bent naar groene reinigingsproducten met de juiste certificering dan is de green care professional lijn de beste keuze. De greencare lijn van tana laat ook zien dat deze uiterst goede ecologische producten ook duurzaam zijn voor de portemonnee. 

WM_Desinfectie.jpg

Werner & Mertz

Hygiëne = Schoonmaken

In deze brochure vindt u een schematische weergave met informatie over hoe welke producten op de juiste manier te gebruiken.

Brochure Imagilights

Imagilights_cover_2.jpg

Imagilights 2021

Led- en sfeerverlichting

IMAGILIGHTS® produceert oplaadbare draadloze verlichting voor indoor-, outdoor– en pool-gebruik. Met hun LED technologie zijn ze het meest duurzame alternatief tegenover traditionele                  verlichtingssystemen. Al de producten worden uitvoerig getest alvorens ze op de markt verschijnen. Extreme                  weersomstandigheden  worden                    nagebootst door de verlichting in gespecialiseerde machines te plaatsen. Ze imiteren bv. de hitte van de woestijn, de koude van de Noordpool of ze plaatsen de producten in ruimtes met hoge en lage vochtigheidsomstandigheden. Deze tests garanderen de hoogwaardige kwaliteit van hun producten.

CONTACT

Adres

Vichtesteenweg 44

B-8540 Deerlijk
 

Telefoon

+32 (0)56 72 52 82

SUPPLIES

EVENT RENT

Veel gestelde vragen

 

Ondernemingsnummer

BE 0462.332.583

  • facebook

© 2020 I site by Puzzl